Проблема: "Розвиток ключових та предметних компетентностей особистості через впровадження інноваційних технологій навчання в умовах розбудови Нової української школи"

понеділок, 3 жовтня 2016 р.

Всеукраїнський турнір юних географів


Турнір проводиться відповідно до вимог “Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності”, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22.09.2011 р. № 1099.
Положення про проведення турніру
1. У Турнірі можуть брати участь учні, які складаються з 3-5 учнів загальноосвітніх навчальних закладів України.
2. Особовий склад команди не може змінюватися протягом турніру. Команду очолює капітан, який є її офіційним представником. Команда супроводжується одним або двома керівниками.
3. Команди виступають у таких ролях:
• Доповідач (Д)
• Опонент (О)
• Рецензент (Р)
• Спостерігач (С)
4. Турнір проводиться за олімпійською системою в три етапи: чвертьфінал, півфінал, фінал.
Чвертьфінал складається з двох або більше змагань, залежно від загального числа команд. До півфіналу потрапляють лише команди – переможці чвертьфіналів. До фіналу потрапляють переможці півфіналу.
Учасники команд, які виступають у зазначених ролях на змаганнях, отримують індивідуальний рейтинг за накопичувальною системою.
5. Завдання для чвертьфінальних змагань складаються робочою комісією і мають бути розісланими командам (опублікованими в загальнодоступних джерелах) не пізніше, ніж за два місяці до початку турніру. Кількість завдань повинна становити 20. 10 завдань для півфінальних змагань відбираються з числа чверть фінальних на основі рейтингів, що складають команди-півфіналісти способом, визначеним оргкомітетом. Завдання для фінальних змагань вибираються на засіданні журі з числа запропонованих членами журі. на фінальні змагання командам пропонуються 8 завдань. На розвязок дається 4 години.

Орієнтовний графік проведення
  • 1. Обласний тур (відбірний) – вересень.
  • 2. Всеукраїнський тур – жовтень

Немає коментарів:

Дописати коментар