Проблема: "Розвиток ключових та предметних компетентностей особистості через впровадження інноваційних технологій навчання в умовах розбудови Нової української школи"

середу, 28 жовтня 2015 р.

Завтра у небі можна буде побачити парад планет

Небесний трикутник" створять Венера, Юпітер та Марс.
Мешканці Землі матимуть можливість побачити у небі унікальний трикутник, який сформують Юпітер, Венера та Марс.
Завтра у небі можна буде побачити парад планет 
 Фото: facebook.com
Найяскравішою геометрична фігура з трьох планет буде близько ранку середи, 28 жовтня, пише Mashable.

Унікальне явище буде видимим у східній частині небосхилу й "трикутник" з планет матиме таку яскравість, що не потребуватиме спеціального обладнання. Передають, що Венера буде трохи більшою та яскравішою за Юпітер і розташовуватиметься неймовірно близько. Найбільш тьмяним у небі буде Марс, однак завдяки близькості до яскравих Венери та Юпітера його можна буде із легкістю ідентифікувати.
Всі три небесні тіла в ясну погоду будуть помітні навіть неозброєним оком. Шукати планети потрібно поряд із сузір’ям Лева. Також за допомогою бінокля можна буде розгледіти і чотири супутники Юпітера — Іо, Європу, Ганімед і Каллісто. Проте, щоб їх побачити, любителям астрономії знадобиться штатив.
Як повідомляв iPress.ua Космічне агентство США (NASA) показало процес руйнування зірки, яка виявилася занадто близько до чорної діри.
Також астрономи з Федеральної вищої політехнічної школи Лозанни з допомогою телескопа Хаббл виявили галактики, деякі з яких існували приблизно 600 млн років після Великого Вибуху.

Немає коментарів:

Дописати коментар