Проблема: "Розвиток ключових та предметних компетентностей особистості через впровадження інноваційних технологій навчання в умовах розбудови Нової української школи"

середу, 4 січня 2017 р.



ІІ  районна науково-практична онлайн-конференція «Акмеологічна стратегія професійної діяльності сучасного вчителя» буде проходити за таким графіком:
23.01.2017 р. – вчителі фізичної культури та Захисту Вітчизни;
24.01.2017 р.- вчителі природничого напряму;
25.01.2017 р. – вчителі суспільно-гуманітарного напряму;
26.01.2017 р. – вчителі фізико-математичного напряму та технологій;
27.01.2017 р. – вчителі початкових класів та дошкільних навчальних закладів.
Районна конференція буде проходити в режимі онлайн. У зазначені вище дні о 14 год. будуть проведені вебінари для вчителів відповідних категорій. Усі матеріали будуть розміщені на блозі конференції http://trmk-conf2017.blogspot.com/ .
До 20 січня на ел.пошту nimtegnat@ukr.net просимо надсилати матеріали вчителів з досвіду роботи на зазначену тематику. Ознайомитися з вимогами до оформлення публікацій можна на блозі конференції, сторінка Вимоги до оформлення статті. З 25 січня по 3 лютого на блозі буде проходити обговорення публікацій. До кожної публікації можна додавати коментарі, для цього потрібно увійти в свій аккаунт Google (в аккаунті Google  має відображатися справжнє прізвище та ім’я).
Усі педагоги, які надішлють матеріали на конференцію та візьмуть активну участь в обговоренні (напишуть коментарі до публікацій своїх колег), отримають сертифікати.
За підсумками роботи онлайн-конференції планується випуск електронного збірника з матеріалами конференції. 
Прошу вчителів географії взяти активну участь у роботі конференції.

Немає коментарів:

Дописати коментар