Проблема: "Розвиток ключових та предметних компетентностей особистості через впровадження інноваційних технологій навчання в умовах розбудови Нової української школи"

середу, 12 жовтня 2016 р.

Фінальний етап ХІІ Всеукраїнського турніру юних економістів

З 24 по 28 жовтня 2016 р. у с. Дениші Житомирського району Житомирської області нв базі комунального підприємства "Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення "Дениші" Житомирської обласної ради відбудеться фінальний етап ХІІ всеукраїнського турніру юних економістів.
для участі в турнірі запрошуються як збірні команди, так і команди окремих навчальних закладів. Склад команди - 3-5 учасників.
Заявки на участь у турнірі потрібно надіслати до 15 жовтня 2016 року за адресою: КЗ "Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти" Житомирської обласної ради (10014, вул. михайлівська, 15),, електронною поштою vmzo@ukr.net.
Оригінал заявки (завірений керівником установи, яка формує команду) подається в оргкомітет турніру при реєстрації команди.
Усім членам команди необхідно мати при собі документ, який засвідчує особу: паспорт або свідоцтво про народження, учнівський квиток, ідентифікаційний код, для керівників - посвідчення про відрядження.
Турнір проводиться на засадах самофінансування. За кожного учасника команди та керівника оргкомітетом встановлено внесок 1300,00 грн (проживання, харчування, організаційний внесок), які необхідно перерахувати до 17 жовтня 2016 року на рахунок:
Житомирське обласне відділення педагогічного товариства україни
Код ЄДРПОУ: 03975759
МФО: 311744
Р/р: 26003055801646
У призначенні платежу вказати - "ХІІ Всеукраїнський турнір юних економістів". Організаційний внесок можна сплатити готівкою під час реєстрації (попередньо узгодити з оргкомітетом).

Немає коментарів:

Дописати коментар