Проблема: "Розвиток ключових та предметних компетентностей особистості через впровадження інноваційних технологій навчання в умовах розбудови Нової української школи"

четвер, 17 грудня 2015 р.

ІІІ Всеукраїнський онлайн бізнес-турнір для учнів 8-11 класів «Стратегія фірми-2016»


Друк
З 15 лютого по 9 квітня 2016 року відбудеться ІІІ Всеукраїнський онлайн бізнес-турнір для учнів 8-11 класів «Стратегія фірми - 2016»
Турнір проходить за ініціативи і патронату Міністерства й освіти України, Інституту модернізації змісту освіти, Університету менеджменту освіти, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, компанії «Кока-Кола Беверіджиз Україна», міжнародної консалтингової компанії KPMG, «Компанії інтелектуальних технологій».
Географія охоплює усі регіони України.
У ньому зможуть взяти участь старшокласники ЗНЗ та студенти молодших курсів ВНЗ І-ІІ р.а. віком до 18 років (включно).
Місією цього турніру є виявлення представників майбутньої економічної та бізнес-еліти, спонукання молоді до чіткого вибору професії, націлення на ефективне навчання протягом життя, подальшу самореалізацію й отримання життєвого досвіду. 
Для проведення турніру використовується ділова гра - бізнес-симуляція ViAL+
Вона дозволяє кожному учаснику відчути себе у кріслі директора та зрозуміти, як на практиці керувати компанією. Адже під час турніру в управління надається віртуальна фірма та стартовий капітал. 
Головне завдання – налагодити виробництво й розвинути своє підприємство настільки, щоб воно стало лідером за прибутками й мало провідні позиції на ринку.
Конкурентами у досягненні мети виступають компанії інших учасників турніру. Кожен має можливість досягнути вершини підприємництва, набувши досвіду й використавши свою логіку, уміння, навики і знання.
Реєстрація вже відкрита:   
З 15.02 до 17.02 - навчальний етап (3 раунди симуляції), 
з 18.02 до 05.03 у 17-ти раундах онлайн визначиться 90 півфіналістів, які боротимуться за 20-ку фіналістів у 24 онлайн-раундах (з 09.03 до 27.03). 
Фінал проходитиме з 29.03 до 06.04 он-лайн і 8-9.04 в очному форматі у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана (м.Київ, просп.Перемоги, 54/1).
Для фіналістів:
- покривається дорога (в межах 400 грн. на особу);
- повністю оплачується проживання
- передбачені фінансові заохочення для всіх фіналістів.
На переможців чекають цінні призи від спонсорів й організаторів
- фінансове заохочення
- сюрприз від Кока-Коли (минулого року це були сертифікати на 16, 8 і 4 тис.грн. від магазину Розетка).
Зареєструватися для участі в турнірі можна на сайті kint.com.ua в розділі  «Стратегія фірми» з 16 жовтня 2015 року.
Група події в «Контакті»: vk.com/strategyfirm
Телефон організатора: 097-224-29-21 (Паздрій Віталій Ярославович, генеральний директор КІНТ, викладач кафедри стратегії підприємств КНЕУ). 

Немає коментарів:

Дописати коментар