Проблема: "Розвиток ключових та предметних компетентностей особистості через впровадження інноваційних технологій навчання в умовах розбудови Нової української школи"

вівторок, 23 січня 2018 р.

V Всеукраїнського (І Міжнародного) бізнес-турніру "Стратегія фірми-2018" / Registration for V All-Ukraininan (І International) business-tournament "Strategy Firm-2018"

До турніру запрошуються учні і студенти з усіх регіонів України.Для учнів буде відкрита учнівська ліга, для студентів ПТНЗ і ВНЗ -- студентська ліга, для батьків з дітьми -- сімейна ліга; для вчителів і викладачів -- ліга наставників. Участь для учнів, студентів, викладачів і вчителів безкоштовна (за умовами співпраці з МОН України).
При реєстрації обов'язково треба вказати електронну адресу, за допомогою якої відбувається обмін завданнями й інформацією по турніру. Якщо Ви не хочете оприлюднювати свою особисту адресу, то просто створіть спеціальну пошту для участі у турнірі. Також по електронці відразу приходить підтвердження реєстрації у турнірі.
У турнірі Ви зможете відчути себе у кріслі директора та зрозуміти, як на практиці керувати компанією. Адже під час турніру в управління надається тренінгова фірма та стартовий капітал. Головне завдання – налагодити виробництво й розвинути своє підприємство настільки, щоб воно стало лідером за прибутками й мало провідні позиції на ринку у середовищі комп'ютерної програми -- бізнес-симуляція ViAL+ (http://kint.com.ua/ua/descriptionvial/blog)
Конкурентами у досягненні мети виступають компанії інших учасників турніру. Кожен має можливість досягнути вершини підприємництва, набувши досвіду й використавши свою логіку, уміння, навики і знання. Визначення переможців відбувається на основі автоматичного рейтингу.

Для 20-ки фіналістів у кожній лізі:
- передбачені фінансові заохочення фіналістів;
- вписання імен фіналістів у Золоту книгу фіналіста Стратегії фірми.
На переможців чекають цінні призи від спонсорів й організаторів:
- фінансове заохочення;
- сюрприз від спонсорів;
- нагородження у Міністерстві освіти і науки України;
Турнір проходить:
з 19 лютого по 20 квітня 2018 року;

Реєстрація відкрита до 16.02.2018 року (для учнів)
19.02-21.02.18 -- навчальний етап (3 раунди симуляції),
22.02-17.03.18 -- відбірковий етап, онлайн.
19.03-07.04.18 -- півфінал онлайн, 13 раундів онлайн.
09.04-16.04.18 -- фінал он-лайн для учнів, 8 раундів.
18-20.04.18 -- очний фінал для всіх учасників у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана (м.Київ, просп.Перемоги, 54/1).
Офіційний сайт: http://kint.com.ua/
Facebook: https://www.facebook.com/StrategyFirm/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCm35QQOzp9sVP3xA7N_2uBg
Instagram: https://www.instagram.com/strategyfirm/
Telegram: https://t.me/strategyfirm

Зареєструватися

Немає коментарів:

Дописати коментар