Проблема: "Розвиток ключових та предметних компетентностей особистості через впровадження інноваційних технологій навчання в умовах розбудови Нової української школи"

пʼятницю, 27 жовтня 2017 р.

IV конкурс "Геліантус-учитель"-2018 та Всеукраїнська зимова природнича школа "Геліантус -дружнє коло"

Творче об'єднання "Соняшник" спільно з Міністерством освіти і науки України проводить Всеукраїнський конкурс фахової майстерності "Геліантус-учитель" для вчителів природничих дисциплін (фізики, хімії, біології, географії, природознавства, екології, основ здоров'я).
Завдання даних конкурсів є компетентнісно-орієнтованими, які спрямовані на формування і перевірку сформованості ключових компетентностей педагогів.
Для вчителів фізики, хімії, біології, географії, природознавства, екології, основ здоров'я проведення конкурсу "Геліантус-учитель" планується провести 27 березня 2018 року.
Участь у конкурсі безкоштовна.
Інформацію про умови конкурсу висвітлено в мережі Інтернет на сайті  http://helianthus.com.ua/ в розділі "Геліантус-учитель".
Телефони оргкомітету: (050)-196-53-71; (063)-113-00-30; (097)-368-38-95 або e-mail: helianthus.gra@gmail.com.
Доступ до бази даних завдань можна отримати на сайті Міжнародної природознавчої гри "Геліантус" http://helianthus.com.ua/   у розділі "Правила та документи" або "Підготовка до конкурсу".

Немає коментарів:

Дописати коментар