Проблема: "Розвиток ключових та предметних компетентностей особистості через впровадження інноваційних технологій навчання в умовах розбудови Нової української школи"

пʼятницю, 16 жовтня 2015 р.

Проект "Ініціативна молодь-3"

Проект "Ініціативна молодь-3" скерований на впровадження нових елементів ефективної системи навчання підприємництва молоді на етапі шкільної освіти. новими елементами системи стануть організація та започаткування діяльності Шкільних Клубів підприємництва та створення електронної навчальної платформи для українських вчителів підприємництва.
Важливим елементом нового проекту буде також проведення Другого регіонального конкурсу "Юніор бізнесу-2", який було вперше проведено 2014 року і який здобув велику популярність серед шкіл І-ІІІ ст. Західної України.
Даним проектом керує громадський центр "Ділові ініціативи".
З 19 по 21 жовтня у м. Івано-Франківську проходитиме вже третя навчальна сесія для учасників проекту "Ініціативна молодь-3: Практичне застосування інструментів навчання підприємництва в українській системі освіти". В даному проекті бере участь  вчителькь географії та економіки Буцнівської ЗОШ І-ІІІ ст. Яценко Діана Степанівна.

Немає коментарів:

Дописати коментар